Houd jij ervan om activiteiten in goede banen te leiden?

Dan is de activiteiten commissie misschien iets voor jou. Als vrijwilliger ben je ongelooflijk veel waard door het alleen al mogelijk te maken dat anderen hun hobby uit kunnen voeren. We werken met activiteiten en projecten om te voorkomen dat een beperkt aantal mensen al het werk moeten doen. Jij kunt er ook voor zorgen dat een activiteit of project helemaal goed verloopt. Dat kan in een commissie, maar het hoeft niet. Gewoon een enkele keer meedoen met iets dat je aanspreekt is ook waardevol. Bij de activiteteiten ontstaan nieuwe contacten en nieuwe kansen om jezelf te ontwikkelen en jouw talenten te laten zien! Het is altijd erg leuk om blije gezichten te zien als je er zelf aan bijgedragen hebt. Voorbeelden van activiteiten zijn: clubkampioenschappen, eindejaarsevenementen, sponsoracties, demo's.

De activiteten agenda is een vast onderdeel in onze maandelijkse nieuwsbrief. Staat er iets bij waar jij een bijdrage aan wil leveren, laat het dan even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

GymTop op weg naar de Top!
 
Na 7 jaar ervaring als vrijwilliger in de gymnastieksport richt GymTop zich op het professionaliseren van het turnen. Met zorgvuldig gekozen methodieken wil dit bedrijf andere trainers en turnsters inspireren om de huidige werkwijze te verbeteren. Hiervoor werkt GymTop bij verschillende verenigingen en past het workshops toe waar nodig. Tevens kun je bij GymTop terecht voor recreatieve lessen zoals Freerunning.
 
Sinds september 2016 is GymTop ook werkzaam bij Jan van Weert. Iedere donderdag en vrijdag is Tim Berrevoets (eigenaar) te vinden bij de selectie-trainingen en bij de lessen van de damesrecreanten. "Ik ben enthousiast over de grootte van de verenigingen en de motivatie van de sporters en leiding. We gaan een leuk en sportief jaar tegemoet!”
 
Naast Weert, traint Tim ook in Reuver en op basis- en middelbare scholen op het gebied van Turnen en Freerunnen. Neem anders een kijkje op de website www.gymtop.nl of klik op het logo!
 
 onbekend

logo deeldebeleving-2Harry Schlatmann is DE fotograaf op regionale wedstrijden.

Ook op onze clubkampioenschappen en recreatieve evenementen is hij aanwezig om mooie foto's te maken van onze turnsters.

Zijn foto's zijn bij te bekijken en bestellen via www.deeldebeleving.nl 

 

 

ENTHOUSIASTE COLLEGA’S GEZOCHT

 

Jan van Weert is dé turnclub van Weert en bestaat inmiddels bijna 115 jaar! Naast gymnastiek en turnen is er nog veel meer te doen bij Jan van Weert.

Heb jij iets met bewegen?

Ben je enthousiast?

Kun je goed samenwerken?

Dan zijn wij de club voor jou!

Wegens uitbreiding van haar activiteiten en vergaande ambities zoekt Jan van Weert vele nieuwe collega’s.

handstandrijtje

Wij zijn heel trots op onze sponsoren:

Fourtress

fourtresslogo

 

 

IMG-20151102-WA0008

 

DPS fashion 

 

dps 

 

IMG-20151102-WA0009

Fourtress

DPS Fashion

ASCI

 

logo
 

Er zijn ook nog personen en organisaties die Jan van Weert anoniem een  warm hart toedragen. Wij danken hen hartelijk voor hun steun! 

 

 
Wilt u ons sponsoren?
Wat fijn!
Neem aub contact met ons op!

 logohier

 

 
     
     
Go To Top