Jan van Weert staat aan de vooravond van een aantal ingrijpende veranderingen. Nieuwe trainers, een nieuwe turnhal, samenwonen met Tensor, samen werken met nieuwe partners en het oprichten van nieuwe groepen om de aanwas van nieuwe leden te verhapstukken. We hebben te maken met andere generaties, de Y en Z generatie en de millennials. Met kinderen die vaker valpartijen hebben omdat ze (te) veel tijd achter de computer doorbrengen en te weinig bewegen.

Onze opgave is om al die vernieuwingen zorgvuldig te integreren in de vereniging zonder ons beproefde, gewaardeerde en met zorg opgebouwde concept te verliezen. Zonder het niveau te verliezen waarop we nu presteren. Zonder de mensen waar we jaren op hebben kunnen bouwen, tekort te doen. Zonder de inzet van onze betrokken groep ouders uit het oog te verliezen. Zonder de stabiliteit en continuïteit van onze vereniging aan te tasten.

Om klaar te zijn voor een nieuwe generatie moeten we vernieuwen waar het nodig is, met behoud van ons sterke profiel dat zich door de jaren heen bewezen heeft.

Met elkaar en voor elkaar houden we de vereniging levend.
Wij zijn erg dankbaar voor alle steun die we daarbij krijgen!

future proof

Go To Top